HAIM-IMPEX d.o.o. vaš pouzdan poslovni partner
HAIM-IMPEX

Poštovani,

Ovim dopisom želimo da Vam se ukratko predstavimo i nadamo se, zainteresujemo za saradnju.

Preduzeće “HAIM-IMPEX” doo, je privatno preduzeće osnovano 1992 godine. Svoju delatnost je potpuno orijentisalo na plasman klima uređaja renomirane Južno Korejske firme “LG”. Mi smo i autorizovani uvoznici i distributeri za teritoriju Republike Srbije od 2000 godine. Preduzeće je, pored plasmana uređaja kroz sistem veleprodaje  opredeljeno i za pružanje kompletne usluge ugradnje split sistema, multi F i Fdx sistema kao i Multi V plus II sistema najnovije generacije. Radimo po principu “daljinski u ruke”, što podrazumeva montažu, servisiranje i redovno održavanje ugrađene opreme. U zavisnosti od Vaših potreba spremni smo da uslužno uradimo i kompletnu projektnu dokumentaciju za određeni objekat, jer imamo stručnjake sa odgovarajućom licencom.

Majstori za ugradnju poseduju sertifikate od strane “LG” akademije o završenoj stručnoj obuci za ugradnju i najsloženijih sistema, i bogato iskustvo sticano dugogodišnjim radom u ovoj oblasti građevinarstva. Istraživanjem tržišta i uspostavljanjem saradnje sa vodećim svetskim proizvođačem u oblasti rashladne tehnike, firmom “LG” ostvarili smo sve uslove da njihovi proizvodi budu veoma konkurentni na tržištu i to iz više razloga:

- Cena uređaja,
- Raznovrsnost uređaja,
- Rokovi isporuke i servis rezervnih delova
- Vrlo povoljan način plaćanja
- Kvalitet opreme potvrđen RoHS i EUROVENT sertifikatima,
- Stručnom i kvalitetnom ugradnjom

Kompletna oprema i originalni rezervni delovi uvoze se od proizvođača “LG”-a.
Sa proizvođačem klima uređaja ostvarili smo jako dobru uzajamnu saradnju, sa naše strane korektnim odnosom i kvalitetnom montažom, a sa strane proizvođača kvalitetnom opremom.

Ukoliko ste zainteresovani za detaljnije informacije, slobodno nam se obratite.
Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše zahteve i pitanja.
          
U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju, srdačno Vas pozdravljamo.
"HAIM-IMPEX" d.o.o.Copyright © 2009-2017 HAIM-IMPEX d.o.o. (дизајн Пеђа ПЕКСОН, Србија)